Canada Goose Tilbud

Canada Goose Tilbud - Canada Goose Kensington Parka

Ingen hjerteslag fundet via ultralyd efter 7 uger Jeg gik ind i en 7 ugers ultralyd på grund af spotting. Da jeg gik i tekniker sagde det var bare for tidligt og sagde jeg var kun 5 uger sammen og hun viste mig æggeblommen. Jeg var bekymret og forstod ikke, hvordan jeg kunne være næsten 2 uger bagved. Jeg havde lige en anden ultralyd i dag (en uge senere) og så flimmer af et hjerteslag, Gud er god !!! Og hun sagde, at jeg var 6 uger, selv om jeg ville være 8 uger i dag i henhold til en normal cyklus.

I sidste uge havde min anden scanning på det, de sagde, skulle være min 8. uge, viser mig, at jeg har en retrivert livmoder (sværere at se rundt som det var en intern scanning) ved denne scanning ville de gerne finde et hjerteslag, de fandt det svært for at finde noget, og lige efter at de besluttede at fortælle mig, at jeg havde savnet og brød mit hjerte “Åh vente vi kan se æggeblomme sac” tak for den ene! Jeg vidste, at jeg ikke var 8 uger gravid og forsøgte at forklare dette til sygeplejersken, jeg vidste, at jeg kun var omkring 6 uger. U / s-teknologien sagde, at det ser ud til at være mere som en 5 ugers pregnacy. De testede mine HCG niveauer inden for en 48 timers periode, og de vokser ikke så hurtigt som de burde. Lægen mener, at dette er et klart tegn på, at jeg vil misbruge og endda tilbød at gøre en D, jeg ikke har mistet mig, og jeg er planlagt til at gøre en anden u / s canada goose jakke original om en uge. Så måske jeg ægløsning sent, og jeg er ikke så gravid som jeg troede. Jeg går i næste uge for at få en anden U / S, og forhåbentlig ser de babyen og hører en HB. Jeg ønsker dig alt det bedste, lad mig vide, om der er sket noget for dig? afventer her anstændigt. Jeg gik til lægerne på mandag og havde en ultralyd udført. Baseret på min LMP skulle jeg have haft 10 og halv uger, og ultralydene siger, at jeg nu er 8 uger gravid. Men de var i stand til at opdage HB. Jeg ønsker dig det bedste, og jeg håber virkelig, at de kan bedrage en HB din næste pris på canada goose jakke aftale! Hej Guys, ja, min værste frygt er ved at blive sandt. canada goose jakke victoria parka Jeg gik ind til min første ultralyd. Den sygeplejerskepraksis sagde, at babyen var ved at måle 6 7 uger, men ikke hjerteslag. Hun kiggede bekymret og bestilte blodarbejde til at teste mit hCG niveau. De dårlige nyheder kom i morges. Mine niveauer skulle have fordoblet, men de faldt.

Hun sagde, at jeg højst sandsynligt vil gå i stykker. Jeg har kun kendt i seks timer, og jeg er allerede i smerte. Jeg vil bare have, hvad der skal ske, så jeg kan komme videre med mit liv. Jeg er så ked af andre damer derude, der har den samme kamp.canadagoosetilbud Hvis du har bekymringer om dit eget helbred eller dit barns sundhed, skal du altid rådføre sig med en læge eller anden sundhedspersonel. Gennemgå vilkårene for brug, før du bruger dette websted. Din brug af webstedet indikerer din aftale om at være bundet af Vilkår for brug.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *